La Il·lusió centra el monogràfic del Valors de desembre

Coincidint amb les festes de Nadal, aquest mes de desembre la revista Valors es dedica al valor de la il·lusió. Ho fa a partir de les reflexions de l’artista de les bombolles Pep Bou, les pedagogues Marta Burguet i Rosa Gibert i el realitzador audiovisual i empresari, Eloi Aymerich. “Tenir il·lusions encara avui, no té preu”, es recorda a l’editorial de la revista.

Complementen el número un article sobre el Quart Món de Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels; una entrevista a Josep Maria de Ramon, president de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya i un reportatge de Mercè Riera i el seu centre El Xiprer, que rebrà el dia 11 a Barcelona en el transcurs dels Premis Proteus d’Ètica, el guardó ‘Valors a tota una trajectòria’ atorgat per Valors.

No vol dir pas ser un il·lús, tenir il·lusió. Avui en dia el seu antònim és ser un cínic, aquells que se n'enfoten del mort i de qui el vetlla o que tot ho critiquen per no embrutar-se les mans amb res. I estic convençut que els que ens en sortirem, de la crisi, són aquells que fem l'esforç d'il·lusionar-nos cada dia, enfront dels que viuen instal·lats en el fatalisme i decideixen no fer res per canviar-se ells mateixos ni per canviar el món que els envolta. Visca, doncs, la il·lusió entesa d'aquesta manera. Una il·lusió esforçada.

Comentaris

Entrades populars