Valors, la novena revista en català més seguida a Twitter

La revista Valors que tinc l'honor de codirigir junt amb la Maria Coll ocupa, amb 1.681 seguidors, el número 128 en el rànquing de mitjans digitals editats a Catalunya més seguits a la xarxa Twitter.

No és un mal resultat tenint en compte la quanitat de mitjans existents a l'esfera virtual catalana, especialment activa, però és que si aquesta cerca se circumscriu a l’apartat de revistes en català, la publicació escala fins al número 9, darrera capçaleres tan prestigioses com Time Out Barcelona, Enderrock, Sàpiens, Descobrir Catalunya, L’Accent, Cuina, Tot Badalona i L’Avenç.

Aquesta classificació, que inclou les versions digitals de publicacions periòdiques de paper (diaris, setmanaris i revistes), televisions i ràdios, està elaborada pel periodista Saül Gordillo, actualment cap de continguts digital deEl Periódico de Catalunya, el qual l’actualitza de forma periòdica.

Les dades signifiquen l'aval a la feina 2.0 que comanda el nostre col·laborador Toni Rodon i que també inclou presència a Facebook, Youtube i Vimeo. En temps en què la lluita per la notorietat té lloc a la xarxa Internet més que no pas als quioscos, aquests dades avalen l'estratègica de presència activa i diària en tots aquests espais que ens comporta molta feina però també un grau de coneixement cada cop més alt de la nostra revista.

Comentaris

Entrades populars