Poesia i molt més a la Fundació Palau de Caldes


Vídeo de la primera nit del Poesia i +, el divendres passat, enregistrat i muntat per Ariadna Vázquez i Marc Arisa de Clack.

Aquest estiu, sortosament, des de la productora Clack hem entrat a col·laborar amb la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, impulsada per la Diputació de Barcelona i per la localitat que li dóna nom ara fa 10 anys i que s'ha convertit en un dels pocs referents de vida cultural a la comarca.

Això ha fet que aquest divendres dia 5, per exemple, un servidor estés al Parc de Can Muntanyà, que per dalt toca amb les instal·lacions de la pròpia fundació, cobrint la Nit de Poetes on van participar Josep Pedrals, Núria Martínez Vernis i Manuel Forcano i el posterior concert de Pau Riba i els Gripaus. Una activitat que va congregar 200 persones, on hi vaig veure molts mataronins també -mira que ens costa, anar per la comarca- i on es flairaven ganes d'esdevenir l'activitat cultural més rellevant -més enllà de les Festes Majors, que sempre defenso- de la comarca en poc temps, sota la batuta d'en Pere Almeda, amb qui ja ens coneixíem una mica d'abans. Precisament, aquest any el festival ha reforçat la seva vessant musical apostant per noms com Pascal Comelade, Carles Santos o El Petit de Cal Eril, a banda del ja citat Riba, cosa que celebro i ha fet que des del Diaridelamusica.com, el mitja multiplataforma de música i territori que impulsem des de Clack, també tingui un acurat seguiment.

Senzillament un plaer poder participar d'experiències com aquestes, poder-hi sumar energies i crear-hi sinergies, en la mesura del possible. Ser en aquests llocs, fer aquesta mena de coses, donen sentit al nostre projecte de productora de continguts audiovisuals especialitzada en l'àmbit musical i vinculada sempre que es pugui al territori, des d'una posició oberta i totalment antiessencialista, sinó entenent que és des de casa nostra des d'on ens podem projectar en el món.

Comentaris

Entrades populars