El Diaridelamusica.com enceta la setena temporada obrint una nova finestra a 'Catsons'


El primer reportatge del Diaridelamusica.com del nou curs, dedicat a a formació Zulú

Torna a començar el curs i des de Clack, la productora audiovisual que coimpulso i que té la seva seu a l'espai cultrual El Públic, recomença de nou el nostre projecte estrella, el Diaridelamusica.com, per setena temporada consecutiva. Familiarment, per nosaltres, és el ddM.

És tracta d'una iniciativa comunicativa que ha anat ampliant i modificant els seus suports però que, en suma, pretén subratllar i destacar aquells grups i propostes musicals que sorgeixen en el conjunt del territori català -Barcelona també hi pot entrar, aquí- i que encara no mereixen l'atenció dels grans mitjans especialitzats.

Dirigit per Eloi Aymerich i coordinat per Georgina Altarriba, enguany el Diaridelamusica.com segueix el seu funcionament a través de la seva pàgina web, amb quatre pestanyes territorials, on gairebé a diari s'aniran penjant continguts textuals i de vídeo relacionats amb aquesta temàtica. Una pàgina web que té com a antenes de difussió els nostres canals a Twitter i Facebook, que arriben a més de 5.000 persones de forma directe. A més a més, el projecte es difon gràcies al suport d'Assegurances Feliu els dimarts al vespre a l'emissora de televisió m1tv, de Mataró i el Maresme, i en el setmanari El Tot Mataró.

La novetat més destacada d'aquest nou curs és que el projecte també tindrà difusió a l'espai de La Xarxa Catsons, pel qual produirem una peça setmanal on repassem diferents aspectes de l'actualitat musical catalana. A això cal sumar-hi la presència que des del curs passat el Diaridelamusica.com té també al diari digital Enderrock.cat, líder en l'àmbit de la comunicació musical.

El retorn del ddM a les graelles de tot Catalunya garanteix la seva vigència com a referent televisiu d’informació musical catalana territorial i emergent.

Comentaris

Entrades populars