Anna Fornés reflexiona sobre les condicions humanes a l'empresa a 'Valors a l'Alça'





"Als empresaris cal dir-los que avui, si no cuides les teves persones, no ets competitiu”. “La gestió de les persones a una empresa no és qüestió de mida o recursos, sinó de sensibilitat”. “La conciliació ha anat contra de les dones, és millor la coresponsabilitat”.

Són algunes de les idees que Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà, va pronunciar aquest dilluns com a convidada principal d'una nova edició de Valors a l'Alça, l'espai que Valors fa a Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local. Ho va fer en el marc d'una entrevista que buscava reflexionar sobre les polítiques de recursos humans a les empreses en el marc de la crisi econòmica i, per tant, de dificultats personals afegides a l'hora de tirar endavant un col·lectiu.

A la secció Gent amb valors es conversa amb el músic argentí Pablo Persico, director de diverses orquestres infantils multiculturals a Badalona i al Poble Sec de Barcelona.

I a l'apartat de propostes Miquel Osset, director de la Fundació Grífols, ens convida a la jornada Abast i límits de la solidaritat en temps de crisi, que comptarà el proper dia 27 a l'Ateneu Barcelonès amb la presència de Thomas Pogge, professor de Filosofia de la Universitat de Yale i una de les eminències mundials en el camp de la reflexió.

Comentaris

Entrades populars