Tanquem @matarovalors #novembre reivindicant Miquel Biada i Mataró com a km0 de la xarxa ferroviària estatal

Mira directament la notícia sobre Biada

Una nova activitat d'aquelles que et fan estar orgullós del projecte Mataró, ciutat de valors que tirem endavant des de la revista Valors amb l'Ajuntament de Mataró: l'acte de reivindicació de la figura de Miquel Biada, el mataroní impulsor del primer tren de la península, i alhora del fet que Mataró sigui el quilòmetre zero de la xarxa ferroviària estatal.

S'ha fet aquest migdia al Centre Cívic Cabot i Barba, davant l'estació de Mataró, precisament. Una convocatòria on l'alcalde de Mataró ha llegit el manifest 'Biada, símbol de Mataró' impulsat pel Cercle Històric Miquel Biada, que porta gairebé un mes fent activitats -molt d'elles extraordinàries- en el marc del valor de la iniciativa que treballàvem al @matarovalors durant el mes de novembre. De fet, Miquel Biada era el personatge històric recordat aquest mes de novembre.

A l'acte hi han assistit l'alcalde Joan Mora Bosch; el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font; la directora de Museu del Ferrocarril de Vilanova, Pilar García; i Miquel Pérez, director de Rodalies Catalunya.

Comentaris

Entrades populars