Cremant l'estiu al Pati de les Moreres

El Pati de les Moreres és el pati de l'antiga escola bressol de Cirera. Avui al vespre ens hi hem apropat amb en F.A. per escoltar l'actuació del grup Bwiane, a mig camí del jazz i la música llatina, en el marc de la festa del barri de Cirera. La visita ha resultat exactament el que pensava quan hem quedat per anar-hi: una estona ben agradable per fruir de la bona música, de l'aire fresc de finals d'agost i de la bona companyia. Allà hem retrobat, com esperàvem també, en Miguel Guillén, l'incombustible home que aquests dies ens està fent un seguiment de la festa a través de capgros.com -i que ha rebut per militar políticament en canvi que faci cròniques d'una festa, quins collons-. Hem parlat, amb la música de fons, de tot una mica: de política, de blogs, de ciutat, de festes de barri, d'economia...
Ha estat una nit alegre, d'aquelles en què tot sembla menys dramàtic del que és i on els problemes es relativitzen. Una nit per veure com encara n'hi ha molts que tenen esma suficient com per passar-se l'estiu preparant una festa de barri. Felicicitats, de debò. Una magnífica nit per cremar els darrers dies de l'estiu, que és el que toca ara, sabedors que no hi ha més remei que donar la benvinguda a la tardor i l'hivern i que en el seu moment també aquestes hauran de donar pas altre cop a la primavera i l'estiu.

Comentaris

Ramon Bassas ha dit…
Osti, vaig estar a punt de venir, però la meva primera jornada de treball va acabar a les 9 i em va agafar... mandra. Ho sento. Ho sento per mi, és clar.
Miguel ha dit…
Doncs sí Ramon, t'ho vas perdre, va ser collonut. Ho dic només per donar-te enveja. De bon rotllo... Salut!
ADELA FILBÀ ha dit…
Ja podriu posar alguna fotografia de les moreres del Patí de les Moreres.
Adela

Entrades populars