Bassat defensa la necessitat de ser creatiu sempre en la inauguració del cicle 'Economia i valors'

Un moment de la intervenció del publicista Lluís Bassat ahir al vespre a la sala de congressos del Tecnocampus Mataró-Maresme. Foto: Rafa Navarro.



"La gent hauria de ser creativa sempre, fins i tot quan es renta les dents a primera hora del matí i pensar si ho pot fer d'una manera respecte a com ho ha fet fins aquell moment". Fins a aquest detall arriba l'afany del publicista barceloní Lluís Bassat a l'hora de reclamar que la creativitat i la innovació siguin constants a la vida de les persones. Bassat, afincat a Mataró i que ha compromès un futur museu d'art contemporani a la capital del Maresme, protagonitzava la conferència inaugural del cicle Economia i valors organitzat per l'Associació Cultural Valors, editora de la revista homònima, i la Fundació Bufí i Planas, amb el suport del Tecnocampus Mataró-Maresme, on es va celebrar l'acte.

Després de desgranar la seva trajectòria professional i personal en relació a la creativitat, Bassat va definir la creativitat com intentar fer "millor, de forma diferent, una cosa que fins ara sempre s'havia fet de la mateixa manera, aconseguint que aquesta innovació quedi pel futur". El publicista va posar nombrosos exemples en aquest sentit, com el dels bolis Bic o les rotondes de trànsit. Bassat va alertar però, de què amb creativitat no n'hi ha prou sinó que la clau és que aquesta estigui encaminada cap a un objectiu molt ben definit. La conferència es va poder seguir per la xarxa Twitter en temps real, acumulant-se les piulades dels diferents usuaris de la xarxa presents a la sala a l'etiqueta #economiaivalors [aquí].

El delegat del Govern Central a Catalunya, Joan Rangel, i l'alcalde Joan Antoni Baron van presidir l'acte des d'un punt de vista institucional, que va comptar amb la presència de diversos regidors del consistori com els caps dels grups municipal de CiU i el PP, Joan Mora i Paulí Mojedano, i una concorreguda assistència, sobretot de joves estudiants del propi centre universitari.

Comentaris

Entrades populars