'165 Regent Street': última estació, ara sí


Vídeo elaborat per l'Agència Catalana de Notícies (ACN), on apareixen Jordi Rovira i Òscar Fernández. 

Els projectes -a vegades penso que sortosament- comencen i s'acaben. Com tot, vaja, a la vida. Suposo que també per bé. Això ens fa valorar les coses en la seva justa mesura.

Ara fa una mica més d'un any, al menjador de casa, en una reunió de la productora, vam prendre la decisió de tirar endavant el documental. Com els que ens coneixen una mica poden imaginar, encara que no sigui allò més habitual i fins i tot allò més sensat, en el moment de tirar-nos a la piscina érem conscients que estàvem fent això: tirar-nos a la piscina. Sí que ensumàvem, perquè vam fer algunes consultes prèvies, que podíem tenir una molt bona històrica entre mans, i que si l'explicàvem amb la delicadesa i la sensibilitat necessària, el projecte podia funcionar.

Amb un temps pràcticament rècord vam conformar l'equip, capitanejat per l'Òscar Fernández i en Jordi Rovira, amb el suport en l'àmbit dels continguts de l'Efren Garcia -el qual havia aportat la idea original- i l'Ariadna Vázquez. Aquest sanedrí ha estat l'autèntic motor del documental, amb una gran ajuda en l'àmbit tècnic d'en Marc Giner, i en el camp de la producció de la Georgina Altarriba, que ha anat posant ordre i senderi en tota l'operació. I, afegint-hi una desena llarga de persones amb diferents responsabilitats, la nau va sortir del port.

El 15 de novembre vam fer la primera parada, al teatre Monumental de Mataró, molt a prop de la seu de Clack [web], a l'espai cultural El Públic, on s'ha gestat tot plegat. Vam passar també pels cinemes Foment i per la sala Privat de Mataró, on vam celebrar una festassa en companyia dels propis Capgrossos i Els Catarres. Després va venir les visites a una desena de poblacions catalanes, durant l'hivern i la primeravera, entre les quals no puc deixar de mencionar la visita a Tarragona. Quan ja érem estiu, ara fa pocs dies, vam fer el darrer estacionament, clau i emotiu, a Vilafranca del Penedès. El cap de setmana passat el 165 Regent Street es va poder veure a les pantalles del canal 33 amb una rebuda espectacular a nivell de xarxes socials.  

Aquest cap de setmana, ara sí, després d'un llarg any, el viatge s'acaba, distribuïnt el documental amb el diari Ara, gràcies al suport de HIMSA Congelats [twitter], empresa que se suma al suport del Consell Comarcal del Maresme, Caixa Laietana i Fabrés Produccions i a la col·laboració de l'IMAC de l'Ajuntament de Mataró, Tecnocampus Mataró-Maresme i el setmanari El Tot Mataró. Us demano, com a productor executiu del projecte, que l'adquiriu. Així, sense embuts. Serà la manera que puguem seguir fent productes com aquest, que ens ha fet patir molt però ens ha fet glatir com mai.      

Comentaris

Entrades populars