El premi Valors a tota una trajectòria és per Mercè Riera, d'El Xiprer

Des de fa quatre anys l’editorial Proteus, impulsada pel bon amic Miquel Osset, organitza anualment a Barcelona, en el marc del Dia Internacional dels Drets de l’Home, una entrega de premis a iniciatives i persones que promouen l’ètica.; són els Premis Proteus d’Ètica.
Va ser precisament com a conseqüència de la nominació de la revista Valors en un d’aquests guardons que les dues entitats es van conèixer i va començar una estreta relació concretada en diversos projectes. Fins al moment Proteus ha estat el patrocinador de la sèrie de televisió Valors.tv, emesa a la xarxa de televisions locals Comunicàlia, i ha coproduït junt amb Valors el programa Valors a peu de carrer que es va emetre la temporada passada a Ràdio Estel.
De cara al primer trimestre de 2012, Valors i Proteus reforçaran l’acord estratègic que vincula les dues entitats des de fa més d’un anys amb noves apostes editorials i noves sinergies de col·laboració en els respectius processos productius.
En aquest marc, des de l’any passat, la revista Valors participa també dels premis Proteus atorgant el guardó ‘Valors a tota una trajectòria’, en el qual es pretén subratllar la tasca d’alguna persona que, al llarg de la seva vida, hagi fet una tasca de promoció dels valors de la dignitat humana. Si l’any passat la guardonada va ser la religiosa teresiana Victòria Molins, aquest 2012 el premi anirà a mans de Mercè Riera, protagonista d’aquest reportatge, per la tasca desenvolupada al voltant del Xiprer, un centre d’acollida on cada dia una quarantena de joves, especialment estrangers, hi esmorzen; entre 50 i 60 persones hi dinen –tots ells també poden gaudir d’un servei de dutxes- i 1.400 famílies es beneficien diàriament del banc d’aliments.

Comentaris

Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit…
Una bona feina i una millor persona. Molts petons Mercè!!!
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Entrades populars