Verkami aconseguit. Moltes gràcies!



Ho hem aconseguit. No ha estat fàcil però ho hem aconseguit. Després de gairebé 40 dies de campanya, el Verkami que fèiem com a revista Valors junt amb l'editorial Proteus per a tirar endavant el projecte Valors, una via cap a l'èxit a través del sistema de micromecenatge amb seu a Mataró ha arribat al seu final amb els 3.500 euros que demanàvem aconseguits. Això ens permetrà editar el llibre, com era la nostra voluntat. És l'hora de donar les gràcies a tots els que hi heu participat i també els que ens heu ajudat a animar el Verkami, perquè -ho he teoritzat una mica aquests dies- el sistema de microfinançament és una canonada fantàstica i innovadora perquè hi corri l'aigua, però per aconseguir realment que l'aigua brolli, s'ha de bombejar des de la central, com s'ha fet tota la vida.

Aquest serà un llibre que naixerà amb la idea de compartir, perquè els diners, aconseguits abans que es tanqués el termini d'aportacions, els han aportat ni més ni menys que 130 mecenes de tot Catalunya que han confiat en el projecte. Moltes gràcies, de debò.

Ara ja us podem dir que el volum s'editarà -si tot va bé- per Sant Jordi i que el composaran les entrevistes de la codirectora de Valors Maria Coll i les fotografies de Sergio Ruiz. Estan renyides les actituds ètiques amb l’èxit? Ens pot ajudar l’ètica a aconseguir els nostres objectius vitals? Quins valors hi ha darrera la trajectòria de persones de prestigi? Aquestes són algunes de les preguntes que es formulen a l'interior del llibre, on es conversa amb diversos professionals d'èxit  que no han renunciat a l’ètica per assolir les seves fites personals i professionals.

Espero, amb tota sinceritat, que sigui del vostre interès!

.

Comentaris

Entrades populars