A la tertúlia de periodistes de Mataró Ràdio: som al mig del mandat


Aquest dilluns vaig participar en l'espai La Tertúlia dels serveis informatius de Mataró Ràdio, en la seva versió protagonitzada per periodistes. En aquesta ocasió, moderats per Elisabet Solsona, cap d'informatius de l'emissora municipal, van participar a la conversa el cap d'informatius de m1tv, Oriol Debat, la redactora de Mataró Ràdio Clara Sánchez i un servidor.

La tertúlia s'emmarcava dins l'aniversari de la presa de possessió del govern Mora ara fa dos anys i això ens va servir per repassar tot el que ha donat de si el canvi de govern de l'Ajuntament de Mataró, governat durant 32 anys per formacions d'esquerres liderades pel PSC.

Vaig intentar expressar que, segons el meu parer, allò que li falta al govern de Mataró és un dring més polític, un lideratge més clar en termes polítics per saber cap on vol portar la ciutat Convergència i Unió. Ho deia no exactament perquè Joan Mora no hagi provat de liderar la ciutat -ho ha fet en el cas de les preferents de forma més que correcte- però sí en el sentit que no ha imprès encara un segell autènticament propi, diferent dels governs d'esquerres, al rumb de la ciutat. Això, a parer meu, treu sentit a la idea d'alternança política i s'hauria de corregir en els dos anys que queden de mandat.

L'agermanament de Mataró amb una localitat de la costa de Florida, als Estats Units, la possible recuperació d'una part del tèxtil que s'havia fet a casa nostra tota la vida o el conflicte de l'escola Joan Coromines van ser altres temes tractats durant l'hora de conversa.

Comentaris

Entrades populars