Els valors de Can Roca


Aprofitant el nomenament -a finals del mes d’abril- del Celler de Can Roca de Girona com a millor restaurant del món segons la britànica 'Restaurant', el número de juny de la revista descobreix quins són els valors que s’amaguen darrera els fogons de l’espai comandat pels germans Roca a partir del testimoni del xef, en Joan Roca. Ell va ser un dels protagonistes del volum Ètica i èxit. Converses amb valors editat per Valors i Proteus amb motiu de l’arribada al número 100 de la revista.

A més de Joan Roca, repassem els valors de la cuina amb dos xefs destacats, Ada Parellada i Isaac Sabrià, així com amb la periodista gastronòmica Carme Gasull. I, finalment, amb l’arquitecta Núria Coll, viatgem per la història de la cuina com a estança, un espai que ha passat a ser centre neuràlgic de les trobades familiars a un petit espai on omplir tàpers i escalfar menjars precuinats al microones.

Completen el número una entrevista a l’empresari Daniel Gabarró, abanderat de la causa de l’Economia del Bé Comú a casa nostra, i un reportatge de la Fundació Factor Humà, que segueix el testimoni de la desapareguda Mercè Sala intentant humanitzar el món empresarial i econòmic.

Comentaris

Entrades populars