El Diaridelamusica.com, més viu que mai

Eloi Aymerich, director del Diaridelamusica.com, supervisa el muntatge de la primera càpsula del ddM que es veurà a m1tv dimarts dia 4. Foto: Laia Nonell







Aquest dimarts dia 4 serà un bon dia pel Diaridelamusica.com, el projecte estrella de la productora Clack, nascut ni més ni menys que l'any 2006. A 2/4 de 10 del vespre aquest mitjà de comunicació que parla de la música des del territori, obviant tant les anècdotes locals com els grans concerts de les sales de Barcelona, recuperarà l'antena televisiva a m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. Des de setembre de 2012 el projecte ha seguit existint en clau 2.0, difonent-se a la nostra pàgina web, als nostres perfils a les xarxes socials Facebook i Twitter -amb gairebé 3.000 seguidors. així com a Enderrock.cat, el diari digital música líder, amb qui mantenim un acord de col·laboració des de setembre de 2011. Ara, però, el reton a les pantalles televisives ens ajudarà a insuflar-hi nova vida. A més, també a partir d'ara alguns dels continguts que treballem al ddM apareixeran a la revista Tot Mataró, ampliant la naturalesa multiplataforma del projecte: som un mitja de comunicació amb diferents vessants, totes vàlides per donar-li sentit.

Tot això, a falta de finançament públic, serà possible gràcies al suport d'Assegurances Feliu, el nou patrocinador de l'espai, amb qui fa molt temps que col·laborem. En Jaume Feliu, amb qui el director del ddM Eloi Aymerich signava fa uns dies l'acord de col·laboració, és una persona que creu en nosaltres i en el projecte i això, en els temps que corren, és molt d'agrair.

Sempre diem que el Diaridelamusica.com és el buc insígnia de Clack i així ho creiem; parlar de la música i la seva vinculació amb el territori -la cultura i el territori-, són els valors que identifiquen la nostra productora. A Clack som productors de continguts i fem també serveis audiovisuals però en la mesura que podem, sinó actuem directament com a editors, intentem vincular-nos en iniciatives que tinguin aquests dos valors, la cultura -entesa en un sentit molt ampli- i el territori -no estrictament el fet local-, dins del seu ADN. El Diaridelamusica.com ens ho recorda un dia i un altre. Per això en un dia com aquest estem especialment contents, perquè malgrat les adversitats, hem de poder seguir tirant endavant els nostres somnis.

Comentaris

Entrades populars