Els Amigo tanquen

Tanquen els Amigo. És definitiu. M'ho ha confirmat una de les tres germanes que porten l'establiment i que asseguraven, fins la setmana que ve, que els veïns de la zona de la plaça Granollers estiguéssim ben servits pràcticament les 24 hores del dia. Els Amigo són un supermercat petitet, d'aquests que no provoquen repelús com les grans superfícies i on el tracte encara és com de botiga de tota la vida. Diria que són castellans, més que andalusos o extremenys. Fa 27 anys que tenien el super obert però ara les tres germanes s'han fet grans i han decidit que ja en tenen prou, que volen "viure la vida".

Els Amigo eren una petita "seguretat" dins la meva quotidianitat perquè tenien obert sis dies a la setmana i pràcticament tot el dia, fins les deu de la nit. De manera que, en dies com avui, que tinc la nevera mig buida, eren una espècie de bàlsam, una llum en el camí cap a casa. O als migdies, a les dues o quarts de tres, entrava a demanar un bon tall de carn. Doncs bé, avui hi he entrat quasi insconscientment, sense recordar que algú m'havia dit que aviat abaixaven les persianes. Però quan era a dintre he vist les estanteries migbuides; símptoma definitiu. A l'hora de pagar li he preguntat a una de les germanes i m'ha dit que ho han traspassat a un inversor per especular amb l'immoble.

Total, que s'ha acabat la bona vida. Sempre ens quedarà el Mercadona...

Comentaris

HISTORIES DE POR ha dit…
Ja ho veus. m'agrada el final que dius ESPECULADOR IMMOBILIARI. Quina rabia oi et fa Salicrú.
Doncs aixo es per culpa de les esquerres com tu que ets d'esquerres i del PSOE o sigui que no cal que et possis trist que tu tens una mica de responsabilitat.
Apa que passis unes BONES FESTES i un BON ANY NOU.
Judith Vives ha dit…
Els rumors del barri apunten a que s'ho han venut a uns xinos... Ves a Can Llach, home, que és car, però té productes bons!
Joan Antoni ha dit…
Bones Festes, Joan

Entrades populars