Estil Navarro

Ja és oficial [web de Mataró Àudiovisual]. L'entitat pública empresarial que gestiona els mitjans de comunicació públics de Mataró ha fet la petició a l'empresa Compagina SL [web], propietat de Rafa Navarro, de què segueixi prestant seus seus serveis durant tres anys més en l'explotació -a partir d'ara- de tots els continguts professionalitzats de la graella: els informatius, el programa magazine i els esports (fins ara tan sols eren els informatius). Una decisió que és conseqüent amb l'esforç realitzat per l'empresa durant els gairebé tres primers anys de funcionament de l'emissora, que presenta uns resultats d'audiència molt superiors als que s'esperava l'entorn periodístic de la ciutat i els propis promotors del mitjà.

Alliberat de la meva relació laboral amb Compagina SL, proclamo amb orgull que hi ha un estil Rafa Navarro de fer les coses. Treballar molt, mirar poc el rellotge. Pensar en el benestar de la teva gent més que en el profit que en pots treure. Fer segons els desitjos més que segons les necessitats i les obligacions, òbviament sense desafiar el sentit comú, que d'això també en té i molt. Ell acostuma a dir que és un empresari poc modèlic, però estic disposat a desafiar el mestre: l'estil Navarro és el futur, de les empreses, l'únic futur possible. Un futur on la confiança entre empresari i treballadors substitueix la por i el distanciament, on la responsabilitat és compartida per uns i altres, on es treballa pel Bé comú de manera que aquest comporti la millor situació personal possible per a cadascú dels que hi treballen.

Res és perfecte i ell tampoc, però farien bé de prendre nota de l'estil Navarro molts dels que es pensaven que es menjarien el món i al final resulta que el món se'ls ha menjat a ells, per despòtes, per estúpids i per curtplacistes: en Rafa no va amb el lliri a la mà, però és una barreja a parts iguals entre esforç, generositat i imaginació, les claus per triomfar de veritat en el futur.

Tristany: se'ns en va una altra veu del '27-G. Bandera Blanca'

En aquest vídeo, al minut 5,30, apareix Francesc Tristany, històric socialista a nivell local, mort aquest matí de dimecres a l'edat de 87 anys. Tristany, Zacarias Estévez (guardaespatlles de Peiró), Pilar Cuadrada (que va rebre metralla en un bombardeig del 28 de gener del 39)... un a un van desapareixent els protagonistes del documental 27-G. Bandera Blanca. L'entrada dels nacionals a Mataró (Capgròs, 2004; Maria Coll, Aina Fernàndez, Joan Salicrú, Ramon Radó). Va ser una sort poder-los entrevistar i que, en vida, ens poguessin explicar la història tal com l'havien viscut ells.

Comentaris

Entrades populars