Repòquer d'actes des de Valors: comencem amb Triodos Bank el 3 de maig

A partir del proper 3 de maig, l'associació cultural Valors viurà un parell de mesos de gran activitat amb la convocatòria que ni més ni menys que cinc actes, tres dels quals vinculats al cicle Economia i valors que fem al Tecnocampus Mataró-Maresme des del mes d'octubre passat. Us els apunto a tall merament informatiu:

3 de maig, 19h - Joan Antoni Melé (a la foto), subdirector general de Triodos Bank, la banca ètica que funciona a Espanya. Al Centre de Congressos Tecnocampus Mataró-Maresme. Dins el cicle Economia i valors.

19 maig, 19h - Cristian Rovira, conseller delegat del Grupo Sifu. Lloc: Al Centre de Congressos Tecnocampus Mataró-Maresme. Dins el cicle Economia i Valors.

28 maig, 10h - IV Jornada Valors i Compromís, sobre la comunicació. Lloc: Sala Actes Caixa Laietana (C/Santa Teresa, 63 de Mataró).

7 juny 19,30- Presentació de l’Enquesta Europea de Valors. Conferència de Javier Elzo, i Àngel Castiñeira, sociòlegs.Lloc: Sala Actes Caixa Laietana (C/Santa Teresa, 63 de Mataró).

16 juny, 19h - Carlos Obeso, autor del volum Economia i valors. Lloc: Centre de Congressos Tecnocampus Mataró-Maresme. Dins del cicle Economia i valors.

Comentaris

Entrades populars