La Jornada Valors arriba a la cinquena edició i suma l'editorial Proteus


Mira el vídeo de la Jornada Valors de l’any passat que portava per títol Més connectats, més comunicats?.


La Jornada Valors i Compromís arriba enguany a la cinquena edició i suma l’Editorial Proteus [web] a l’organització, en la línia de reforç mutu que estem duent a terme des de fa ja uns mesos i que té la seva plasmació setmanal en el programa de ràdio Valors a peu de carrer, que s’emet a Ràdio Estel. La cita, que se celebra cada mes de maig com a punt de trobada d’aquells que participen d’alguna manera en el projecte de Valors, tractarà en aquesta ocasió del valor de la Responsabilitat, amb el subtítol Tu també en tens. Serà el dissabte dia 19 de maig a partir de les 10 del matí a la Biblioteca Pompeu Fabra, gràcies a la gentilesa de l’Ajuntament de Mataró.

Comptarem amb la presència de Jordi Sànchez, politòleg i adjunt al Síndic de Greuges [perfil]; Pepa Ninou, directora del Pla Nacional de Valors promogut per la Generalitat [perfil]; Norbert Bilbeny [entrada a la Viquipèdia], catedràtic d’ètica de la Universitat de Barcelona i el filòsof Manuel Cruz [entrada a la Wikipedia].

L’acte compta amb el suport de l’emissora municipal Mataró Ràdio, que l’emetrà amb posterioritat, i de m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, que n’ha ofert un debat el dimecres dia 9. L’acte el presentarà la periodista Elisabet Solsona, cap d’informatius de Mataró Ràdio i es podra seguir a Twitter amb l’etiqueta #jornadavalors.

Durant la Jornada també s’estrenarà la nova web de l’Associació Cultural Valors, que es trobarà a www.valors.org, i que inclou l’anomenat Diccionari de Valors, on es podrà consultar la feina feta per l’entitat editora de la revista en referència als valors tractats però amb la particularitat que de cada valor se’n podrà veure les diferents plasmacions d’aquell contingut que s’hagin pogut fer en els formats revista, programa de ràdio, espai televisiu o mitjançant un acte.

Comentaris

Georgina ha dit…
El teu blog ens il·lumina. Gràcies Joan.

Entrades populars