El valors d'Abril reflexiona sobre l'Èxit amb Albert Triola

La revista Valors dedica el monogràfic del mes d'abril a reflexionar sobre l'èxit a partir d'una entrevista amb l'actor mataroní Albert Triola, protagonista de la portada del número. Triola actualment representant Smiley al Club Capitol de Barcelona amb gran repercussió tan a nivell de crítica com de públic.(Un servidor la va anar a veure ara fa dues setmanes i va sortir de la sala pensant que havia vist una preciosa història d'amor. Una peça amb magistrals interpretacions, especialment de l'Albert Triola, gran actor i millor persona, amb qui fa temps vam enregistrar un Valors.tv que versava sobre l'Autenticitat).

Completa el monogràfic un article sobre l'èxit en el món educatiu a càrrec del pedagog Gregorio Luri, una entrevista a l'alpinista i exempresari Joan Clofent i un article d'opinió del psicòleg esportiu Joan Vives. També el Valors a l'alça emès aquest darrer dissabte a Mataró Ràdio per a La Xarxa s'ha dedicat a l'èxit i va fer compartir taula al mateix Joan Vives, a la pedagoga Anna Ramis i al professor de La Salle (URL) Josep Roca.

El número està vinculat -els que esteu al cas ja us n'haureu adonat- amb el volum que aquest Sant Jordi, Valors i l'editorial Proteus llancem al mercat i que porta per títol Ètica i èxit. Converses amb valors, on òbviament es reflexiona sobre la relació entre aquests dos conceptes, sovint presentats de forma antitètica. Lluny d'aquesta premisa, el volum apunta la possibilitat que siguin les pautes ètiques de les persones, les empreses o els projectes les que facilitin que aquestes siguin exitoses, si més no a llarg termini. Un llibre que ensenyarem als 140 micromecenes que l'han fet possible i a aquells que ens vulguin acompanyar el dijous dia 18 en un acte a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'actes de l'edifici Mar de l'escola Pia Santa Anna de Mataró.

Comentaris

Entrades populars