L'emprenedor de la comarca... m'entrevista a 'L'emprenedor@'

Té gràcia, això de l'Albert Calls. Ell, que és un emprenedor nat, un emprenedor social que no busca satisfacció econòmica als seus desitjos sinó satisfacció cultural i social, em truca per entrevistar-me a Ràdio Cabrera de Mar (197.1 FM) en un espai que es diu "L'emprendor@" i on, setmanalment, s'entrevisten persones de l'entorn de la Promoció econòmica i l'Economia social, el Món laboral i de l'Emprenedoria, tant de Cabrera de Mar com del Maresme. Vaja, que ell podria ser el convidat únic i parlar cada setmana de les mil coses que ha fet, les que està fent i les que farà. Però passa que és modest...

Li dic: "Per què em truques a mi?". "Essencialment perquè parlis de Clack però també de Valors i de totes les coses que fas i amb l'esperit amb què ho fas". Doncs molt bé. Dit i fet. Per cert que prova de l'emprenedoria d'en Calls  és que, en comptes de gravar un programa de ràdio i ja està, aquest L'emprenedor@ és alhora en ràdio però també enregistrat per ser emès en televisió en un futur pròxim.

El programa s'ha emès aquest dissabte dia 13 i si el voleu recuperar heu de clicar aquí (cal buscar el programa L'emprendor@).

Comentaris

Entrades populars