Casa de la Música i Privat s'incorporen al Diaridelamusica.com

Xavier Bonareu, director de Privat, encaixa les mans amb Eloi Aymerich, director del Diaridelamusica.com.

Clack Produccions [web], empresa promotora del projecte Diaridelamusica.com, ha signat un conveni de col·laboració amb la Casa de la Música Popular de Mataró, pel qual la iniciativa es farà ressò en tots els seus formats de les activitats del projecte musical que funciona a Mataró des de 2005. I de la mateixa manera, Clack acaba de signar un altre conveni amb la sala Privat, segurament l'altre gran programador de música en directe a la capital del Maresme amb unes motivacions molt semblant: que la iniciativa periodística ajudi a difondre les activitats d'aquesta sala de la zona d'oci del Pla d'en Boet.

La veritat és que avals com aquests són els que han permès des de fa quatre anys anar construïnt aquest projecte complex d'actualitat musical a Mataró però també al conjunt de la comarca que és el Diaridelamusica.com. Complex perquè tal com estan les coses a nivell econòmic, durant aquest temps, ha estat difícil trobar persones, institucions, que hagin volgut donar un cop de mà al projecte, de forma notable. De manera que hem hagut de fer de la necessitat virtut i acabar construïnt un entramat de suports entre administracions, empreses, sales i persones individuals que són el que ha fet possible la viabilitat del projecte. Moltes petites aportacions que donen consistència al projecte.

I complex, en segon lloc, perquè aquest projecte té la particularitat de què en són quatre, en realitat, amb les seves necessitats concretes cadascun: un programa setmanal de 25 minuts a televisió (a Maresme Digital), trenta minuts també setmanals de ràdio (a Mataró Ràdio), premsa (abans a Tribuna Maresme, ara a Capgròs) i web, la plataforma que ho agrupa tot plegat. No és fàcil, tirar endavant aquesta moguda, però saber que les principals institucions musicals del territori -ara crec que ja podem parlar en aquests termes- ens donen suport és un gran què. Ara només falta que els principals operadors públics de televisió compleixin també els compromisos contrets en el marc de la nova televisió pública comarcal.

Comentaris

elpatidescobert ha dit…
Felicitats!

Entrades populars