[Clack] Aquest dimarts tornarem a omplir el Monumental

Imatge del Teatre Monumental el 13 d'abril de 2002, a la presentació de 'El carrer de casa'. A la dreta, l'Eloi Aymerich i un servidor presentant el producte. Quina fila!

Aquest dimarts dia 15 el Teatre Monumental de Mataró s’omplirà de gom a gom per l’estrena del documental 165 Regent Street, que repassa la història dels quinze anys de la colla castellera Capgrossos de Mataró i on es destaca la voluntat de superació que sempre ha caracteritzat la colla castellera. Les 780 entrades posades a disposició del públic el dia 2, es van exhaurir en cinc dies, cosa que ens omple de satisfacció als promotors de Clack [web] i tots els que hem estat involucrats en aquest projecte que ens ha xuclat les energies des de fa uns quants mesos. En paral·lel, a aquesta hora, el tràiler [aquí] del documental -distribuït a través de la web del projecte, blocs personals o xarxes socials com twitter [aquí] i facebook [aquí]- ja l'han vist ja gairebé 1.300 persones... i això que fa tres dies que està penjat a la xarxa.

Serà un acte senzill, presentat per la periodista del programa casteller Quarts de nou Elisabet Carnicé, que comptarà amb l’assistència del president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, i el primer tinent d'alcalde i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural, Joaquim Fernàndez, a més de les institucions i empreses que han fet possible que aquest nou fill de Clack arribi al món: Caixa Laietana, Fabrés Produccions, Tecnocampus Mataró-Maresme i i El Tot Mataró. Per què demà? Doncs perquè serà la vetllada abans de què es compleixi el primer aniversari de la proclamació dels castells com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de l’UNESCO.

Deu ser la vegada cinc o sis que, des de Clack o iniciatives en les quals he estat vinculat, omplim un Monumental, que no és poca cosa. La primera vegada recordo que va ser amb la presentació de la sèrie El carrer de casa, el primer projecte que vam tirar endavant amb la productora, entre 2001 i 2022. Posteriorment, en l'època en què vaig treballar a Capgròs, vam aconseguir una boníssima entrada amb 27-G. L'entrada dels nacionals a Mataró i Teixint la ciutat. La història del gènere de punt de Mataró. Més recentment, de nou com a Clack, hem fet algun Monumental més, concretament el del darrer juliol, amb l'estrena de Santes15, la pel·lícula de la Festa Major, dirigida per Eloi Aymerich.

Comentaris

Entrades populars