El Cruïlla repeteix l'extensió a Barcelona


Reportatge de La Pegatina emès a Diaridelamusica.com.

Gentleman, Fanfare Ciocarlia, Dub Inc des de l'estranger i formacions com La Pegatina, La TrobaKung-Fú, El Bicho o la reina del hip hop Mala Rodrí­guez són els protagonistes de la segona edició del CruïllaBCN, la versió barcelonina del festival de músiques del món que enguany ha dut a terme la cinquena edició a Mataró [web]. El certamen, organitzat a mitges amb la Sala Apolo, és la demostració que allò que es promou des de Mataró és capaç d'enfrontar-se, in situ, amb la llarga sèrie de festivals que es fan a la capital catalana durant tot l'estiu. Alguns dels grups citats han actuat en anteriors edicions del Cruïlla i per tant s'han pogut veure ja a la capital maresmenca: no és que els mataronins haguem d'anar a Barcelona a veure "com està l'escena musical", sinó que gairebé és al revés, exportem "actualitat musical", si m'ho deixeu dir així.

Del Cruïlla BCN en tindreu notícia puntualment seguint el Diaridelamusica.com i també a través de Mataró Ràdio i Maresme Digital Televisió.

La fitxa.
Diumenge 5 de setembre. Fòrum. Preu: 25 euros (anticipada) i 30 euros (taquilla). Més informació i venda d'entrades a: www.cruilladecultures.com.

Comentaris

Entrades populars