"La Tertúlia" a Mataró Ràdio i Nits d'Estel a Ràdio Estel



Estem d'estrenes. Aquest dimarts dia 22, a les 4 de la tarda, s'emet la primera edició de la tertúlia mensual de política que moderaré d'ara en endavant a Mataró Ràdio. En aquesta primera edició els contertulians han estat Montserrat Candini -senadora per CiU i cap del grup municipal nacionalista a Calella-, David Pérez -portaveu adjunt del grup socialista al Parlament de Catalunya-, Antoni Soy -secretari d'Indústria i Empresa de la Generalitat i president local d'ERC-, Adam Alonso -president de les Noves Generacions del PP a Mataró-, Salvador Milà -exconseller de Medi Ambient i Habitatge i parlamentari per ICV-EUiA-, Juli Cuéllar -militant de la Candidatura d'Unitat Popular-. En les properes edicions, els mataronins Consol Prados (PSC), Pep Riera (CUP) i David Rovira (PP) prendran el relleu als companys que avui els han substituït per incompatibilitat horària. Podeu escoltar la tertúlia clicant aquí.

I no deixem la ràdio perquè el dilluns dia 21 s'estrena, a 2/4 de 9 del vespre, el programa NitsEstel [bloc] a l'emissora homònima [web], un programa conduït pel periodista maremenc Emili Pacheco i que els dilluns inclourà un espai de trenta minuts de durada impulsat per la revista Valors i que coordina la periodista Eulàlia Tort. Aquest espai, seguint la lògica de la revista, inclourà una tertúlia sobre el tema que hagi tractat la revista aquell mes, una entrevista en profunditat i un debat sobre fets d'actualitat, entre d'altres coses.

Per acabar de repassar novetats en àmbit de comunicació, cal citar també el naixement de Catalunya Religió, un nou portal informatiu que pretén ser un gran agregador de continguts de tot allò que ja hi ha d'Església catalana i en el qual donaré un cop de mà.

Comentaris

Entrades populars