[Clack] Joves.tv: territori, multiplataforma i formació


El programa televisiu es retransmet el divendres a les 18.45 ha través de M1TV i inclou seccions com Digues la teva!, un espai d’opinió i enquestes en el qual hi han participat més de 150 joves de 10 instituts i centres de secundària de Mataró o els reportatges de 3 minuts que s’han acostat a entitats juvenils de la ciutat, als instituts, als equipaments juvenils municipals o a esdeveniments lúdics.

Joves.tv és un d'aquells projectes que són un fill natural de la nostra productora, Clack [web]. Un projecte vinculat al territori, perquè nosaltres som i ens sentim de Mataró, el Maresme i Catalunya, i no volem renunciar a res d'això: és la nostra forma per ser globals. Un projecte multiplataforma: no perquè ho digui un pla estratègic o les noves fórmules comunicacionals sinó simplement perquè de forma natural el projecte s'ha anat desenvolupant en diversos formats i més que ho farà encara. Un projecte vinculat amb la formació de joves, perquè l'Eloi Aymerich i un servidor, que som els dos senyors que intentem impulsar tota aquesta moguda magnífica que és Clack, som fills de mestres. I això es nota, és clar.

Aquest dijous l'Eloi ha presentat amb la regidora de Joventut i Dona, Ana Barrera, el balanç del projecte després d’haver-se posat en marxa ara fa cinc anys -això també és marca de la casa: només volem lluir presentant feina feta, res d'idees vagues i possibles projectes: feina!-. A la taula també hi havia en Jorge Heredia, un dels fruits d'aquest projecte, un nano excel·lent que ha parlat d'excel·lència, de fer les coses bé, com es reclama sovint als joves. Escoltant-lo he pensat que el millor de tot plegat, d'aquest Joves.tv que l'Eloi personalment va encetar fa cinc anys a Mataró Ràdio és haver innoculat el virus de la passió a aquests joves campions, alguns dels quals han decidit estudiar Comunicació arran d'aquesta experiència.

També és important haver aconseguit la complicitat de tanta gent en aquesta història: Mataró Ràdio i la seva directora Mei Ros, M1TV i el seu director-gerent Joan Catà, el servei de Joventut de l'Ajuntament i els regidors Ana Barrera i Ivan Pera i també de la Generalitat, sense la qual el projecte no s'hauria pogut dur a terme.

175 programes radiofònics i 55 de televisius fets i cinc anys de feina. Tot en marxa. Felicitats als qui us hi deixeu la pell cada setmana.

Comentaris

Entrades populars