Valors.tv arriba al seu equador


Programa sobre la generositat amb Asha Miró, el quart emès a través de Comunicàlia.

ETV-Llobregat TV, Molins de Rei TV, Canal Català Vallès Oriental, Maresme TV, Canal Taronja Osona, Canal Taronja Bages, TV Manresa, TV de Cambrils, Vídeo Ascó TV, L'Ebre TV, Canal Català La Manyana TV, TV de Girona, Canal Nord TV, Canal 10 Empordà i Olot TV. Aquests són els noms de les emissores que, en diferents franges horàries i arreu del territori català, estan emetent a hores d’ara el programa Valors.tv, una producció de la revista Valors en associació amb Clack per a la xarxa de televisions Comunicàlia en el marc d’un acord entre aquest operador públic i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, l’APPEC. Les televisions que estan emetent el producte el valoren amb una bona qualificació, entre notable i excel·lent, segons han confirmat fons de Comunicàlia a la direcció de la revista.

Després dels quatre episodis inicials protagonitzats per Joan Pera -la seriositat-, Martí Gironell -la quotidianitat-, Màrius Serra -la resiliència- i Asha Miró -la generositat-, la nova tongada de capítols que s’emeten aquest mes de febrer els protagonitzen l’actor còmic Pep Plaza -l’alegria-, la popular cuinera Àvia Remei -la solitud-, la cantant pop Ivette Nadal -el silenci- i el també actor teatral Albert Triola -l’autenticitat-. En cada episodi, de 28 minuts de durada, el protagonista, de la mà del codirector de Valors Joan Salicrú, s’entrevista amb un expert en el valor que es tracta i posteriorment té una experiència al voltant d’aquest tema. A l’inici de cada emissió, el presentador del programa cerca unes primeres claus de reflexió a partir de l’ajuda de Miquel Osset, promotor de l’editorial Proteus d’ètica, que li aconsella un parell de llibres relacionats amb el valor que es treballarà durant el capítol. No en va, Proteus és la firma que patrocina Valors.tv des del primer episodi.

Per a poder recuperar els capítols ja emesos fins al moment i també els que s’aniran veient aquest mes de febrer, només cal que visiteu el canal de vídeo Vimeo de Valors, a l’adreça www.vimeo.com/valors. Allà, a mesura que es vagin passant els capítols per les diferents televisions anunciades, s’aniran alliberant els episodis, amb un marge d’una setmana.

Un rodatge en viu
L’equip de professionals que ha fet possible el Valors.tv, encara en fase de gravació, va decidir a l’hora d’encarar el projecte fer una difícil aposta per enregistrar tots els continguts del programa en exteriors, lluny de la idea de platós freds i inhòspits, malgrat els inconvenients tècnics i formals que això planteja. «Volíem que la gent pogués tocar els valors de què parlem, fer-los propers els continguts que intentem representar, i la millor manera de fer-ho és gravant al carrer, a l’aire lliure, a l’escola, a l’estudi... allà on la gent viu», comenta Eloi Aymerich, director de Valors.tv i màxim responsable de la jove productora mataronina Clack. L’equip de treball el completen els càmeres Oriol Castillón i Marc Giner, l’operador de so Genís Serra, Ariadna Vázquez i Mònica Porcel a la producció i Paula Mayor en tasques d’auxiliar de producció.

Comentaris

Entrades populars