Valors 79: Un 'reality show' permanent (La intimitat)

La intimitat no és exactament un tema inèdit a Valors, perquè en el seu moment, a la II Jornada Valors i Compromís de 2009, vam treballar el valor de la interioritat. No és el mateix, òbviament, però algunes de les coses allà dites, ens han servit de guia per a elaborar aquest número. En tot cas, en plena irrupció de les xarxes socials com Twitter i Facebook on els usuaris ens despullem explicant les nostres inquietuds, opinions i sovint també la nostra quotidianitat, ens ha semblat un moment immillorable per recuperar el tema.

A parlar de la intimitat ens hi ajuden l’arquitecta Isabel Garcia-Uceda, els psicòlegs Jaume Patuel i Joan Riart, el periodista Francesc Ponsa [aquí] i una entrevista a Josep Domingo-Ferrer, professor del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili i titular de la Càtedra UNESCO de la Privadesa de Dades.

En aquest número també hi ha una interessant entrevista a Jordi Borja, històric regidor d’Urbanisme de la Barcelona preolímpica, on reflexiona sobre els valors de la ciutat [aquí]. L’entrevista forma part d’una edició del Valors a peu de carrer que fem cada dilluns a Ràdio Estel que us convidem també a recuperar [aquí].

Si voleu subscriure's a Valors cliqueu aquí i si voleu rebre puntualment un número o teniu qualsevol altre observació, dirigiu-vos a redaccio@valors.org.

Comentaris

Entrades populars