Dimecres dia 2, 20h, presentació del documental sobre els quinze anys dels Capgrossos a El Públic

Podria dir que és un gran honor poder anunciar després de tant i tant de temps... però faltaria en certa manera a la veritat, perquè la conceptualització, gravació i muntatge del documental sobre els Capgrossos de Mataró s'haurà fet amb un any just de feina, que per a un treball d'aquestes característiques és molt i molt poc temps. Molt de temps per a les persones, però un temps rècord per una producció d'aquestes característiques. Això no vol dir que les coses s'hagin fet a correcuita, sinó que, bàsicament, hem posat a treballant una vintena de persones que han deixat hores i hores i son i altres projectes perquè aquesta iniciativa arribi a bon port. En tot cas, aquesta és la carta que he remès a tot de gent propera i que difonc ara també a través del meu bloc:

"El proper dimecres dia 2, a les vuit del vespre i a l'espai cultural 'El Públic' de Mataró, presentarem el documental que des de Clack hem elaborat amb motiu dels quinze anys dels Capgrossos de Mataró. Una feina que han capitanejat l'Óscar Fernández i en Jordi Rovira a la direcció, auxiliats per més de vint persones que s'han volgut sumar amb entusiasme i dedicació al projecte. Un projecte que sense la complicitat de la colla i dels seus actuals responsables tampoc no hauria arribat a bon port.

El documental, òbviament, té un títol ben específic, on no apareix la paraula Capgrossos, per cert, però el nom serà una de les sorpreses que us desvetllarem si veniu a l'acte. No serà l'única, ja us ho avancem. Ens acompanyarà el periodista Espartac Peran, que ara fa setze anys va promoure la creació de la colla a través de les pantalles de Televisió de Mataró, on ell presentava el programa 'Mataró a sac'.

La projecció del documental en sí es farà en una vetllada el dimarts dia 15 de novembre a les 9 del vespre al Teatre Monumental. A partir d'aquell dia, tan a l'IMAC com a El Públic, podreu recollir les entrades que desitgeu -són gratuïtes-".

Comentaris

Entrades populars