La democràcia a 'Valors a l'alça'

Arcadi Oliveras i Antoni Gutiérrez-Rubí, amb la presentadora Queralt Flotats enmig.
Arcadi Oliveras i Antoni Gutiérrez-Rubí, amb la presentadora Queralt Flotats enmig. Foto: J.S./ Valors

 

Valors a l'alça ha fet coincidir l'inici de la campanya electoral de les eleccions catalanes, el passat divendres a mitjanit, amb un programa dedicat al valor de la democràcia. Hi van intervenir el consultor en comunicació política Antoni Gutiérrez-Rubí, el president de Justícia i Pau Arcadi Oliveras i Octavi Grau, de l'asssociació Acció per la Democràcia.

La necessitat de regenerar els partits polítics, acostar l'acció dels electes als ciutadans o l'energia política que existeix al marge dels partits a la societat civil van ser alguns dels temes tractats durant la tertúlia.

Tres persones amb tres opinions prou diferents però conscients de la necessitat de què el sistema s'envigoreixi amb noves i valents propostes.

Comentaris

Bufabenfort ha dit…
Simplement dir que m'ha semblat un programa molt interessant. Amb aportacions de gran valor que ens serveixen per reflexionar sobre la qualitat de la nostre democràcia, posar-la en entredit i apuntar canvis per assolir nivell més alts en quan a llibertat polítiques. Felicitats i bona feina!
Joan Salicru ha dit…
moltes gràcies, bufabenfort, pel comentari! joan

Entrades populars