dilluns, de novembre 12, 2012

La democràcia a 'Valors a l'alça'

Arcadi Oliveras i Antoni Gutiérrez-Rubí, amb la presentadora Queralt Flotats enmig.
Arcadi Oliveras i Antoni Gutiérrez-Rubí, amb la presentadora Queralt Flotats enmig. Foto: J.S./ Valors

 

Valors a l'alça ha fet coincidir l'inici de la campanya electoral de les eleccions catalanes, el passat divendres a mitjanit, amb un programa dedicat al valor de la democràcia. Hi van intervenir el consultor en comunicació política Antoni Gutiérrez-Rubí, el president de Justícia i Pau Arcadi Oliveras i Octavi Grau, de l'asssociació Acció per la Democràcia.

La necessitat de regenerar els partits polítics, acostar l'acció dels electes als ciutadans o l'energia política que existeix al marge dels partits a la societat civil van ser alguns dels temes tractats durant la tertúlia.

Tres persones amb tres opinions prou diferents però conscients de la necessitat de què el sistema s'envigoreixi amb noves i valents propostes.

2 comentaris:

Bufabenfort ha dit...

Simplement dir que m'ha semblat un programa molt interessant. Amb aportacions de gran valor que ens serveixen per reflexionar sobre la qualitat de la nostre democràcia, posar-la en entredit i apuntar canvis per assolir nivell més alts en quan a llibertat polítiques. Felicitats i bona feina!

Joan Salicru ha dit...

moltes gràcies, bufabenfort, pel comentari! joan