M'agrada la tele

Avui al vespre m'ho he passat pipa mirant la tele. I l'he mirat estona, eh? Com tres hores, pràcticament, acomplint la mitjana dels televidents espanyols (cosa que avui hem comentat a la redacció de Capgròs, que és un autèntic fòrum de debats, conyes i idees).
Primer he mirat el Telenotícies, per sobre, mentre feia el sopar, després m'he entretingut força mirant Ventdelplà -suposo que la ficció televisiva ens permet d'alguna manera viure coses que ara mateix no són possibles, per exemple-. Després apassionant debat a l'Àgora sobre el manifest dels intel·lectuals sobre la necessitat que neixi un nou partit no nacionalista català a casa nostra -és curiós però he trobat arguments en tots els participants; en uns més que en d'altres, també es cert-. I per acabar-ho d'adobar la Mònica Terribas entrevista al sempre suggerent Josep Piqué. Una entrevista no d'antologia però certament interessant.
I després diuen que la tele és una merda...

Comentaris

Xandri ha dit…
Certament les entrevistes a en Piqué sempre són interessants. sobretot quan s´intenta escapar (sovint ho aconsegueix però avui la Terribas en alguna l´ha fet respondre)de preguntes que no interessa contestar o no pot fer-ho a casa nostra. Ventdelpla....no l´ he vista mai.

Entrades populars