Teresa Forcades parlarà del plaer al Sopar debat d'aquest any

La monja benedictina Teresa Forcades protagonitzarà el proper 27 de juny, dissabte, una nova edició del Sopar Debat que tradicionalment convoquen diverses entitats de la ciutat a finals de curs. En aquesta ocasió a la cita s'hi sumen l'associació cultural Valors, Justícia i Pau del Maresme, Acció Catòlica Obrera, Cristianisme Segle XXI i el Grup Tercer Món Mataró. Forcades parlarà d'una temàtica que ens ha semblat interessant -i molt poc habitual- de tractar en una trobada d'aquestes característiques: el plaer. Forcades, que participarà a l'acte molt pocs dies després de tornar d'una llarga estada a Alemanya, creu que aquest és un tema"excessivament reflexionat en certs àmbits", per exemple la literatura, i "excessivament poc reflexionat en altres", com la teologia o l'ètica. Forcades, a més, protagonitzarà el número de la revista Valors del mes de juliol i agost, dedicat a aquesta qüestió.

Comentaris

Anònim ha dit…
No és un missatge sobre aquest post, perdó.
Saludo perquè a) També ets de Mataró? De quin barri? b)També tens e múltiple? c) Tens a veure amb en Ramon Salicrú? Va ser profe meu al Gem. d) També ets periodista? A quin mitjà?
betmataro
Joan Salicru ha dit…
Hola betmataró,
sóc fill d'en Ramon Salicrú, si, i exerceixo de cap d'informatius de Mataró Ràdio (89,3 o mataroradio.cat).
No entenc això de la "e múltiple".
Pots escriure'm, si vols, a joansalicru@hotmail.com.
Merci,
joan
Ens en fareu un resum o un extracte? No hi vaig poder ser!

Una abraçada,

teia rotger
Joan Salicru ha dit…
Hola Teia,
i tant que si: pots veure el vídeo de tota la intervenció inicial de la Teresa a www.valors.org i podràs llegir-ne la transcripció al número de juliol-agost de Valors.
Per qualsevol cosa emaila'ns a redaccio@valors.org.
Gràcies.
joan
Joan, moltíssimes gràcies. Ara ho he vist. Vaig conèixer Teresa Forcades al Parlament de les Religions del mes passat, a Lleida, i em van quedar moltes ganes de tornar-la a escoltar.

Fins una altra!

Teia

Entrades populars