Àlex Rovira, autor de 'La bona crisi', a 'Nits Estel amb Valors'



Convidat d'excepció aquest dilluns a Nits Estel amb Valors, l'espai que la revista Valors té dins el magazine nocturn de Ràdio Estel, Nits Estel i que s'emet cada dilluns a les deu de la nit. Ha estat Àlex Rovira, el qual després de La Bona Vida o La Bona Sort, llibres que han convocat lectors d’arreu del món, ha completat la seva trilogia amb La Bona Crisi, un seguit de cartes on s’ofereixen les claus per transformar la pròpia vida a partir de l’aprenentatge que genera una crisi, sigui de la naturalesa que sigui. Més informació a la seva pàgina web [aquí]

Recupera els programes anteriors:

· Conversa entre Mar Galceran i Jordi Martínez Font sobre l’autenticitat [aquí].
· Entrevista a Miquel Osset, fundador de l’editorial Proteus [aquí].
· Entrevista a Xavier Pelegrí, especialista en l'àmbit del cinema i els valors, sobre el cinema [aquí].
· Conversa entre Jordi Soler i Eulàlia Puigderajols arran de la polèmica sobre el possible no empadronament d'immigrants il·legals a Vic [aquí].
· Entrevista a Cristina Mas, educador a Nicaragua [aquí].
· Entrevista a la psicòloga Mari Ángeles López Romero, la qual acaba de publicar Papás blandiblú (San Pablo) [aquí].
· Debat sobre la confiança (Jordi Ibáñez, Manuel Castellet i Antoni Codina) [aquí].· Diàleg sobre el silenci entre Gregorio Luri i Jordi Cussó [aquí].
· Entrevista a Daniel Ortiz, autor del llibre Política i valors. Com restaurar la grandesa de la política? [aquí].

Podeu recuperar altres programes emesos anteriorment anant a aquesta pàgina.

Encara més reaccions a l'acte de Benach, Álvaro i Gutiérrez-Rubí
El periodista i escriptor Manuel Cuyàs es referia diumenge passat [aquí] a l'acte Valors i política. Una aliança possible? convocat per la revista el 2 de febrer i que va protagonitzar el president del Parlament, Ernest Benach. Justament en referència a ell Cuyàs deia a El Punt: "Li atrapo les inquietuds en una conferència que fa a Mataró sobre els valors en la política. L'acte s'inscriu en un cicle que parla d'això, dels valors, pel qual han passat fins ara polítics, pensadors, periodistes... Cada sessió ha fet ple. Atenció perquè en aquest país alguna cosa es belluga. Un cert sentit de l'espiritualitat, de la transcendència i de l'humanisme, torna. No dic que les misses s'hagin d'omplir, perquè parlo d'espiritualitat en sentit ampli, però la gent jove de missa que a Mataró i altres llocs organitzen actes sobre valors i reforçament moral veuen molt recompensats els seus esforços. Un dia en parlarem".

Comentaris

Entrades populars