Clack munta una pantalla gegant pel Barça el dia 28

A Clack [web] tenim clar que un dels valors que ens defineixen com a productora, com a col·lectiu humà, és la nostra voluntat de treballar arrelats al notre territori, per tant de treballar pel nostre territori. Això a vegades pot voler dir produïnt una minisèrie com Nosaltres, els maresmencs però també vol dir instal·lant i muntant una pantalla gegant per veure el partit del Barça junts, fins i tot els que no miraríem el partit. Així ho farem el proper dissabte dia 28, com sempre en un espai públic i de forma gratuïta. Ja ho vam fer el 2006 i el 2009, en anteriors convocatòries futbolístiques de renom.

Una operació que de nou compta amb el suport del setmanari Capgròs, com en les dues altres ocasions, així com d'institucions, empreses i entitats de la ciutat i la comarca com Caixa Laietana, Easy Mojito, la Penya Barcelonista de Mataró o Voluntaris pel Futur. Hi haurà servei de barres, a preus populars, on es podrà degustar el Butipà, un entrepà de botifarra que els seus promotors pretenen convertir en l'entrepà nacional de Catalunya, així com els mojitos preparats de l'empresa Easy Mojito – de Mataró i Sant Vicenç de Montalt-, una novetat en el sector. Ens fa molta il·lusió poder oferir a la ciutat una vetllada d'aquestes característiques, perquè és obvi que el futbol mobilitza a moltíssima gent i és la nostra forma de seguir promovent activitats lligades amb el territori.

Hi sou tots convidats, vaja. El proper dia 28, si voleu ser a Wembley sense moure-us de la vostra ciutat, ja sabeu on teniu una cita.

Comentaris

Entrades populars