Una societat amb uns valors fets a mida (Maig 2011)

Número especial de Valors, el d’aquest mes de maig. Fa un parell de mesos es va presentar l’estudi Valors tous en temps durs, editat per la Fundació Carulla i ESADE arran dels resultats de l’Enquesta Europea de valors. Un estudi que detecta una capacitat cada cop més gran dels catalans per fer-se els valors a la seva mida. I dins la nostra voluntat de ser referència en tot allò que tingui a veure amb els valors a Catalunya, hem decidit dedicar una edició especial de la revista a l’Enquesta i fer-ho a partir de l’anàlisi de Javier Elzo, el prestigiós catedràtic de Sociologia de Deusto que ha dirigit l’estudi [llegir un fragment de l'entrevista]. Completen l’entrevista una sèrie de requadres interpretatius dels principals aspectes que revel·la l’Enquesta escrits per Lluís Sáez, Teodor Mellén i Carlos Obeso, participants a l’estudi.

Precisament Elzo serà a Mataró per presentar els resultats de l’estudi, amb companyia d’Àngel Castiñeira, el proper 7 de juny a 2/4 de 8 del vespre. És el tercer acte que tenim al davant durant aquests mesos de maig i juny: després de l’espectacular conferència oferta pel subdirector general de Triodos Bank Joan Antoni Melé en el cicle Economia i valors que fem a Tecnocampus, el dijous dia 19 tenim una altra cita convocada en aquest espai perquè parli una de les persones emprenedores per antonomàsia a Catalunya, Cristian Rovira, del Grupo Sifo. I en tercer lloc, el 28 de maig, lV Jornada Valors, sota el títol Més connectats, més comunicats? i que versarà sobre la comunicació. Com sempre noms que ens omplen de goig: Ramon Colom, Francesc Grané, Saül Gordillo, Xavier Guiz i Albert Sáez. Serà a la Sala d’Actes Caixa Laietana de Mataró.


VÍDEO AMB L'ENTREVISTA A JAVIER ELZO QUE APAREIX TRANSCRITA A LA REVISTA

· Escolteu també aquí el programa Valors a peu de carrer dedicat als valors de la joventut, també amb Javier Elzo, el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Benjamí Aguilar; el politòleg i doctorant Roger Soler i el redactor de linforme Jóvenes Españoles Gonzalo González.

Comentaris

Entrades populars