El Diaridalamusica.com fa el salt al Vallès OrientalAvui ha estat un dia d'aquells que són fruit d'una trucada inicial, una conversa a peu de carrer, una reunió després més formal, un temps d'espera... com es fan les coses, vaja. I n'estem molt contents. Avui, a la seu de Vallès Oriental Televisió de Granollers, s'ha anunciat que el Diaridelamusica.com, mitjà multiplataforma especialitzat en música impulsat per Clack [web], amplia a partir del 5 d'octubre l'àmbit de cobertura de la seva versió televisiva al Vallès Oriental. Així, el Diaridelamusica.com que s'emet setmanalment a M1TV, l'emissora pública del Maresme, es veurà també ara a VOTV, el canal públic de TDT dels pobles del nord del Vallès Oriental, i inclourà peces informatives de l'actualitat musical relacionades amb aquesta comarca. L'audiència potencial del programa es dobla i passa de 400.000 a 800.000 persones.

L'anunci s'ha fet en el marc d'un acord entre M1TV, l'emissora que difon la versió televisiva del Diaridelamusica.com, i VOTV pel qual un programa produït per la televisió vallesana, C-60, es veurà també a les pantalles del Maresme. A l'acte hi han assistit els alcaldes de Granollers i Mataró -presidents dels respectius consorcis televisius- Josep Mayoral i Joan Antoni Baron, així com els gerents de les dues televisions, Albert Jordana i Joan Catà. També hi ha assistit el màxim responsable de la Xarxa de Televisions Locals, Marc Melillas, ja que la meitat dels continguts de C-60 vindran de la malla televisiva impulsada per la Diputació de Barcelona.

Com saben els que coneixen el projecte, a banda de veure's en format televisiu, el Diaridelamusica.com té també una versió radiofònica que s'emet els dijous en el marc de l'Informatiu Cultura dels informatius de Mataró Ràdio, publica setmanalment cròniques de concerts al setmanari Capgròs i compta amb una web homònima que unifica totes les potes del projecte.

Comentaris

Gustavo Herraiz ha dit…
Bienvenidos al vallés Oriental. Aquí se está de coña, se trabaja muy bien y se come mejor.

Gustavo Herraiz
Vuestro "corresponsal" en Castellterçol (Vallés Oriental)
Joan Salicru ha dit…
Jajjaaj,
S'agraeix molt Gustavo. Comptem amb tu de veritat! Envia'm el teu correu a joan@clack.ws i en parlem.
Merci!
Joan

Entrades populars