[Valors] Lluís Bassat obrirà el 21 d’octubre un cicle sobre economia i valors promogut per la revista homònima i la Fundació Bufí i Planas

L’associació cultural Valors, editora de la revista Valors, juntament amb la maresmenca Fundació Bufí i Planas, i amb el suport del Tecnocampus Mataró-Maresme organitzaran durant tot el proper curs un cicle de conferències a l’entorn de l’economia i els valors ètics. L’encarregat d’obrir el cicle serà el publicista Lluís Bassat, el qual oferirà una xerrada sobre la creativitat. Serà el proper 21 d’octubre a les set del vespre a la sala de congresssos del nou recinte del parc tecnològic, que s’inaugura precisament aquest setembre situat a la zona del Rengle de Mataró, tocant a la Laia l’Arquera. A més, la xerrada del mes de novembre s’inclourà en l’acte de lliurament de la 13a edició dels premis anuals de la Fundació Bufí i Planas.

Amb aquesta iniciativa, Valors reforça de nou la part presencial del seu projecte, que enguany ha tingut ja una gran activitat. En concret s’han organitzat sis activitats la majoria de les quals de gran calibre: la III edició de la Jornada Valors i Compromís [veure vídeo aquí] sobre la llibertat; la presentació del llibre El desig essencial de Xavier Melloni [veure vídeo aquí]; un acte sobre els deu anys dels 10 minuts de silenci per escoltar el Nadal que se celebren des de fa una dècada a Mataró [veure vídeo aquí]; una taula rodona sobre Valors i Política amb el president del Parlament Ernest Benach [veure vídeo aquí], la presentació del llibre Política i Valors. Com restaurar la grandesa de la democràcia? editat per la Fundació Carulla [veure vídeo aquí] i un sopar-debat sobre lideratges amb Lluís Pastor [veure vídeo aquí].

Comentaris

Entrades populars