[Valors] Esports pedagògics (Setembre 2010). Entrevista José Luis Blanco i reportatge Iluro Hockey Club.

Ho teníem pendent, perquè els esports i tot el que rodeja aquest món són una part molt important de la nostra societat. Havíem parlat de temàtiques com l’esforç, molt vinculades al camp esportiu, però no havíem dedicat mai el monogràfic d’un Valors a aquest àmbit. Iniciem aquest curs 2010-2011 saldant aquest deute amb un monogràfic protagonitzat per José Luis Blanco, l’atleta català que l’1 d’agost es va endur la medalla de bronze en els 3000 metres obstacles als campionats europeus d’atletisme de Barcelona. L’altra peça del monogràfic és un reportatge del nostre company Toni Rodon sobre l’Iluro Hoquei Club, una entitat mataronina que ha donat un gir de 180 graus en la seva estructuració gràcies a un treball de reflexió a partir dels valors. Una autèntica proesa comandada pel president de l’entitat Oriol Cortada que ens serveix per explicar fins a quin punt els esports poden ser un vehicle adequat per treballar valors essencials de la convivència humana. L’encarregat d’obrir el monogràfic és Francesc Ponsa, col·laborador de la revista, amb l’article L'impuls d'Eric Moussambani [aquí].

Per a Valors s’obre un curs importantíssim, que veurà néixer dues noves iniciatives molt importants. La primera és una sèrie de televisió al voltant dels valors que produirem per a la xarxa de televisions locals Comunicàlia. L’altra és la posada en marxa d’un cicle de conferències titulat Economia i valors que durem a terme al Tecnocampus Mataró-Maresme de bracet de la Fundació Bufí i Planas amb seu a Dosrius. El publicista Lluís Bassat serà l’encarregat d’obrir-lo el 21 d’octubre a les set de la tarda [veure notícia]. Us hi esperem.

ALTRES CONTINGUTS D'INTERÈS DEL NÚMERO
· "
No hi haurà segona trobada amb Panikkar...”, de Joan Salicrú [Bloc].
· Laura Albareda: “No ens hauria de fer por racionalitzar el consum”.
· “
Qui desperta les curiositats?”, de Francesc Amat [Bloc].
· “La ment representa l’únic, l’autèntic poder, de Miguel Guillén [
Bloc].
· “
Gaudí i la setmana tràgica”, d’Anna Punsoda [Bloc].
· “
L’hora de dinar”, de Joan Safont [Bloc].
· “
Pèrdues irreversibles”, de Joan Bassagaña [Bloc ‘L’altra cara de la ciència’].
· “El fil d’Ariadna”, de Ramon Bassas [
Bloc].
· “
El País de Gal·les”, de Joaquim Amargant [Bloc].
· “
Formació 2.0”, de Marc de San Pedro [Bloc].

Comentaris

Els ciutadans de Mataró que vivim a La Fornenca, les Cinc Sènies estem FARTS de no tenir un ADSL mínimanent digne. Pensa fer l'Ajuntament alguna cosa? O tot aixo del Tecnocampus, les noves tecnologies, la nova economia basada en la informació bla bla bla es una conya marinera.

NO TENIM NI 1 MEGA, molts ni mig i altres no poden tenir RES. ESTEM FARTS!!!

http://internetfornenca.blogspot.com/
Anònim ha dit…
Thank you, that was extremely valuable and interesting...I will be back again to read more on this topic.

Entrades populars