[Valors] Des del 13 de setembre, cada dilluns a les 9 del vespre una hora de programa a Ràdio Estel

Imatge d'un enregistrament del programa durant aquest curs, en aquest cas amb presència d'Ignasi Moreta i Francesc Bechdejú. Foto: Valors

La revista Valors [web] consolida la seva pota radiofònica amb l'ampliació de l'espai de vint minuts de durada que fins ara s'oferia dins el magazine Nits Estel amb Valors de Ràdio Estel [web] cada dilluns a un programa d'una hora de durada que s'emetrà, a partir del 13 de setembre, cada dilluns a les 9 del vespre. L'espai mantindrà la vocació d'aprofundir en els temes monogràfics que ofereix la revista cada mes però també seguirà obert a tractar altres temàtiques que no necessàriament apareixeran en format paper. Valors a peu de carrer serà presentat per Eulàlia Tort i Joan Salicrú.

Durant aquest primer curs de presència a Ràdio Estel, l'espai promogut per la revista Valors ha tingut una molt bona acollida per part del públic: els internautes han fet més de 4.200 descàrregues des que el programa es va posar en marxa, el 21 de setembre de l’any passat, concretament 4.270 a través del podcast de la revista [aquí]. Les 38 emissions del l’espai han tocat valors i temes tan diversos com els valors del món rural, les relacions avis-néts, els valors del futbol i del Barça, el fet migratori, els infants sobreprotegits, la memòria històrica o la prostitució.

Comentaris

Entrades populars