19 de maig, V Jornada Valors: la Responsabilitat


Recupera el resum de la IV Jornada Valors, Més connectats, més comunicats?. Amb Albert Sáez, Saül Gordillo, Xavier Guix i Francesc Grané.

Aquest any arribem a la cinquena edició de la Jornada Valors i Compromís, que fem a Mataró cada mes de maig, i que en aquesta ocasió tractarà una temàtica que ens ha semblat necessària: la Responsabilitat. Serà el dissabte dia 19 de maig a partir de les 10 del matí a la Biblioteca Pompeu Fabra, gràcies a la gentilesa de l'Ajuntament de Mataró. Comptarem amb la presència de Jordi Sànchez, politòleg i adjunt al Síndic de Greuges; Pepa Ninou, directora del Pla Nacional de Valors promogut per la Generalitat i Norbert Bilbeny, catedràtic d'ètica de la Universitat de Barcelona. Entre les novetats hi figura que a partir d'ara sumarem l'Editorial Proteus com a coorganitzador, en la línia de reforç mutu que estem duent a terme des de fa ja uns mesos. Apunteu-vos-ho doncs, ja, a l'agenda!

Recupera les anteriors jornades
· Resum I Jornada, dedicada a Els Valors de la societat actual, amb Begoña Roman, Toni Comín, Francesc Torralba. I cloenda de Jordi Pujol [aquí].
· Resum II Jornada, dedicada a La interioritat, amb Laia de Ahumada, Antoni Puigverd, Gregorio Luri, Lluís Duch i Margarita Rivière [aquí].
· Resum de la III Jornada, dedicada a la llibertat, amb Lluís Sáez, Bernat Dedéu, Victòria Camps i Raimon Ribera. I cloenda de Montserrat Tura [aquí].

Comentaris

Entrades populars