D'aquí un mes, V Jornada Valors sobre la responsabilitat


Vídeo resum de la IV Jornada Valors, Més connectats, més comunicats?.

Aquest és un moment molt dur pel conjunt de la societat, que exigeix responsabilitat no per part només dels polítics i els dirigents econòmics sinó també al conjunt de la ciutadania. Amb aquest missatge de fons, d’exigència moral i segurament poca popularitat, es presenta la cinquena edició de la Jornada Valors i Compromís, que se celebra el dissabte dia 19 de maig a partir de les 10 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra. A partir d’aquest 2012, la Jornada l’organitza conjuntament l'Associació Cultural Valors [web] i l’editorial Proteus [web], amb seu a Cànoves i Samalús, al Vallès Oriental, una firma que es dedica a l’edició de llibres sobre ètica i amb qui l’Associació Cultural Valors ha obert una estratègia de col·laboració estratègica. A la cinquena Jornada hi participaran els filòsofs Norbert Bilbeny i Manuel Cruz, el sociòleg Jordi Sànchez i la directora del Pla Nacional de Valors Pepa Ninou. Durant l’acte es presentarà la nova pàgina web de l’Associació Cultural Valors, que manté l’adreça
www.valors.org, on a partir d’ara, a banda de les revistes en sí, es podran consultar tots els continguts generats durant els vuit anys de vida de l’entitat a partir dels formats revista, radiofònic, televisiu i també d’activitats presencials a partir de l’anomenat “Diccionari de valors”. D’altra banda, els continguts generats en aquesta jornada es recolliran en el número de juny de la revista i també es podran recuperar en vídeo a través de les xarxes socials de Valors.

Quatre Jornades precedents
La Jornada Valors i Compromís se celebra des de 2008 i pretén ser un punt de trobada dels editors de la revista, els col·laboradors de l’Associació Cultural Valors, els seus subscriptors i lectors. En les quatre edicions precedents, ha comptat amb personatges de la talla de Jordi Pujol, Francesc Torralba, Begoña Román, Toni Comín –primera edició-, Antoni Puigverd, Gregorio Luri, Lluís Duch, Margarita Rivière –segona edició-, Victòria Camps, Montserrat Tura, Raimon Ribera, Bernat Dedéu i Lluís Saéz –tercera edició- i Albert Sáez, Saül Gordillo, Xavier Guix, Francesc Grané –quarta edició-.

Comentaris

Entrades populars