El documental dels Capgrossos, a la Biennal de Castells de Tarragona

La ruta endegada des de la productora mataronina Clack [web] per presentar el documental 165 Regent Street, que recorda els quinze anys de trajectòria de la colla castellera Capgrossos de Mataró, segueix aquest cap de setmana amb dues projeccions, una a Esparreguera, dissabte, i l’altre a Tarragona, diumenge. A Esparreguera la projecció és a les 20:00 al Teatre del Patronat i l’organitzen els Castellers d'Esparreguera. L’endemà diumenge dia 15 el passi es fa a 2/4 de 8 del vespre a l’Antiga Audiència de Tarragona en el marc dels primers actes de la Biennal de Castells.

Dins els canvis impulsats des de l’Ajuntament de Tarragona i l’organització del Concurs de Castells i liderats per l’expert casteller Josep Bargalló, hi consta emmarcar el propi Concurs, que se celebra cada dos anys, en una Biennal de Castells on també hi ha haurà altres activitats relacionades amb aquest món a banda del concurs en sí. Es busca així que la marca Concurs estigui present constantment en tots els actes relacionats amb el fet casteller i que el concurs no sigui un esdeveniment "aïllat". El concurs se celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre.

Una gira per tot Catalunya
Després de la presentació del document a Mataró el 15 de novembre, a principis de desembre vam passar el documental al Foment Mataroní i després el dia 30 de desembre a la sala Privat. A partir de llavors hem obert una gira per tot Catalunya que, de moment, ha portat la pel·lícula als locals de les colles castelleres d'Igualada, Barcelona, Reus, Caldes de Montbui, al festival de cinema social Cinera d’Arenys de Mar i ara a Esparreguera i Tarragona.

Comentaris

Entrades populars