El 'Valors' dedicat al món casteller es presenta a Terrassa

Una de les coses una mica frustrants de l'edició de publicacions en paper, per dir-ne alguna, és que un cop la revista ja és al carrer, distribuïda, s'imposa el silenci. Ara, gràcies a les xarxes socials, potser hi ha alguns inputs, que acostumen a ser molt majoritàriament positius. Però també pot passar que un número passi sense fer massa soroll. En una publicació com Valors, que no busca ni el titular fàcil ni res cridaner, això no té ni perquè ser dolent, però és veritat que això també provoca un pèl de desil·lusió.

Per això creiem que té tot el sentit del món presentar la revista en espais públics, un cop ja ha sortit de la impremta. Aquest curs ja ho hem fet una vegada, en relació al llibre de Francesc-Marc Álvaro Entre la mentida i l'oblit del qual vam parlar a la revista de setembre dins del monogràfic de la memòria i que vam presentar a Òmnium Cultural de Mataró.

Ara, amb la revista del mes d'octubre adreçada al món dels castells -i el programa de ràdio vinculat-, ho tornarem a fer. Serà aquest dilluns dia 5 al local dels Minyons de Terrassa, al carrer Teatre de la ciutat, a 2/4 de 8 del vespre. L'acte comptarà amb la presència de Josep Bargalló, un dels experts que intervenen en el número i actual responsable de la Biennal de Castells; Sergi Valdé, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i un servidor de vostès.  L'acte el coorganitzen Minyons de Terrassa, la Coordinadora de Colles Castelleres i la pròpia revista, com no podia ser d'altra manera.

Comentaris

Entrades populars