Valors convida Gregorio Luri a presentar els seus dos darrers volums a Mataró


Gregorio Luri era un dels entrevistats a l'episodi de Valors.tv que versava sobre la tenacitat i que protagonitzava Lluís Bassat.

Nova activitat aquest primer trimestre del curs organitzada per Valors, en aquest en col·laboració amb l’editorial Proteus i l’Observatori de valors i el suport de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Es tracta, el proper dimarts dia 23 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre a Mataró, de la presentació de dos volums escrits pel pedagog masnoví Gregorio Luri, col·laborador de Valors.

Luri va publicar la primavera passada Per una educació republicana amb l’editorial Barcino –segell amb el qual publica l’Observatori de valors- i aquest octubre llança El valor de l’esforç, editat amb Proteus. L’acte tindrà lloc a la sala polivalent de l’Escola de Mar de l’Escola Pia de Santa Anna de Mataró (C/ Sant Agustí, 59), lloc on habitualment tenen lloc activitats d’aquestes característiques.

Un acte, doncs, on sumem l'amistat que la gent de Valors té amb en Gregorio, l'acord estratègic que impulsem junt amb l'editorial Proteus i finalment la col·laboració més puntual que des de fa anys mantenim amb l'Observatori de valors, impulsat per la Fundació Carulla i ESADE. Així, sumant, serem segur molt més forts.

Comentaris

Entrades populars