Valors no para: a l'abril homenatge a Pere Casaldàliga

A l'associació cultural Valors se'ns ha girat feina aquesta primavera. Dies enrera explicava que teníem dues cites ja concretades: la I Jornada Valors i Compromís, el 23 de maig a la Sala Cabañes, i el Sopar-Debat del dissabte 27 de juny. A més, però, amb tot un seguit d'entitats mataronins, ens hem engrescat, del 3 al 29 d'abril, a organitzar un seguit d'actes en homenatge a Pere Casaldàliga, el bisbe català que des de 1968 viu a Saô Felix da Araguaia, a la zona del Mato Grosso, a Brasil, posant en pràctica els ensenyaments evangèlics en aquestes comunitats tant depauparades. Els actes estan organitzats per Justícia i Pau del Maresme, Fundació Grup Tercer Món Mataró, Associació Cultural Valors i Primavera per la Pau. El programa d’activitats compte amb la col·laboració de la Llibreria Robafaves i Cristianisme Segle XXI i amb el suport de Caixa Laietana,l’Associació Araguaia, Generalitat de Catalunya, Biblioteca Pompeu Fabra i Foment Mataroní.

· Del 3 al 29 d’abril a la Biblioteca Pompeu Fabra (Plaça Occitània s/n).
Exposició Pere Casaldàliga: una veu compromesa. Inauguració dia 3 a 2/4 de vuit del vespre, amb presència de Glòria Casaldàliga de l'Associació Araguaia.

· Dijous 16 d'abril, a les set de la tarda, a la llibreria Robafaves (C/ Nou, 9)
Presentació del llibre Pedro Casaldàliga: Las causa que dan sentido a su vida. Retrato de una personalidad. A càrrec de Benjamin Forcano, capellà i teòleg.

· Divendres 17 d'abril, a 2/4 de deu del vespre al Foment Mataroní (C/ Nou, 11).
Cantata de la Terra sense Mal amb la Coral Primavera per la Pau. L'acte comptarà amb l'assistència de Francesc Escribano, periodista i autor de llibre Descalç sobre la terra vermella.

· Dimarts 28 d'abril, a les vuit del vespre, a la sala d'actes de Caixa Laietana (C/ Santa Teresa, 63).
L'Església d'en Pere Casaldàliga-experiències viscudes, a càrrec de Antonio Canuto.

Comentaris

Entrades populars