I el 5 de juny... Sopar-Debat amb Lluís Pastor: "Lideratges, avui"

Després de la celebració de la III Jornada Valors i Compomís sobre la llibertat, prevista pel 22 de maig, la revista Valors –en aquesta ocasió conjuntament amb Acció Catòlica Obrera, Justícia i Pau del Maresme i Grup Tercer Món-Mataró- organitza el proper dissabte dia 5 de juny al Casal de Sant Josep de Mataró la darrera trobada del curs. És en realitat, una convocatòria anual de llarg recorregut a la capital del Maresme anomenada Sopar-Debat on un ponent presenta un tema de reflexió després d’haver compartit taula amb les entitats convocants i els assistents.

En aquesta ocasió serà Lluís Pastor l’encarregat d’impartir de la conferència, que porta per títol Lideratges, avui. Pastor és director dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la Universitat Oberta de Barcelona, professor a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL) i a diferents postgraus de la Universitat de Girona.
Doctor en Periodisme per la Universitat Ramon Llull; màster en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulat en Direcció i Administració d’Empreses per IESE, Universidad de Navarra, és autor de Retòrica Exprés (2008), La retòrica antiga (2008), Escritura sexy (2008), Parla’m i seré feliç (2009), La gestión periodística del público. Teoría de las cartas al director (2009). Els propers mesos apareixeran dos nous llibres seus: El detectiu de la comunicació (2010) i Funiversity. Els mitjans de comunicació canvien la universitat (2010).

La intervenció de Pastor, que serà seguida d’un col·loqui amb els assistents, conformarà el gruix del número de juny de la revista Valors, reflexionant per tant sobre la manca de referents clars també a nivell de persones en el món d’avui. El 2009, el Sopar Debat va comptar amb la presència de la monja benedictina Teresa Forcades, la qual va congregar més de cent persones en el mateix Casal de Sant Josep parlant al voltant del plaer [vídeo resum amb 9.724 visites aquí i vídeo sencer amb 3.022 visites aquí]. Per assistir al Sopar Debat del proper 5 de juny cal comprar el tiquet –amb un cost de 20 euros- al propi Casal (C/ Sant Josep, 18-20) o al Centre de Cooperació i Solidaritat La Peixateria.

Els valors del Barça, a 'Nits Estel amb Valors'


D'altra banda, l'edició d'aquesta setmana del Nits Estel amb Valors, l'espai setmanal que la revista té dins el magazine nocturn de Ràdio Estel, s'ha dedicat aquest dilluns a parlar del Barça i els valors del futbol. Eulàlia Tort conversa animadament amb dos col·laboradors de la revista, Ramon Radó i Joan Safont, que són apassionats seguidors del Futbol Club Barcelona. I que, a més, han reflexionat a fons sobre la qüestió. Us ho recomano vivament.

Comentaris

Entrades populars