Un cap, sis barrets

Avui farem una mica de pornografia -no sexual- recuperant l'ús inicial que tenien els blocs en alguns casos: fer balanç al final del dia de com ens ha anat tot plegat. És aquell ús terapèutic de tancar el dia deixant-se anar una miqueta en l'espai d'ìntimitat que es genera entre tu i l'ordinador, tot i que al final aquelles reflexions queden a la vista de tothom qui les vulgui mirar, cosa que no deixa de ser una gran contradicció.

No acostumo a fer mai aquest exercici de despullar-me en cap dels sentits, però precisament per això avui em permeto el luxe d'explicar-vos com m'ha anat el dia i els meus constants canvis de barrets. De fet, el post m'ha vingut al cap quan portava ja tres quartes parts del dia cobertes barrejant les meves diverses facetes i patint per no caure -perdoneu la broma si us sembla de mal gust- en l'esquizofrènia absoluta.

Cita 1. Trucada a l'hemeroteca de l'Autònoma per consultar si disposen d'una sèrie de materials per un article que preparo conjuntament amb un altre periodista per a Capçalera (BARRET 1).

Cita 2. Carrer València de Barcelona, un client del món editorial per qui farem una feina àudiovisual com a Clack (BARRET 2), en la línia de productes 2.0. Ens posem d'acord ràpidament i ens fan el primer encàrrec.

Cita 3. Hemeroteca de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra, la meva facultat durant set anys -si, vaig trigar- i fins en fa quatre. Escanejo diversos exemplars de revistes dels anys setanta i també investigo amb microfilms, fascinant (BARRET 1).

Cita 4. Baixant de l'Autònoma em truca l'Emili Pacheco per enregistrar la intervenció de propaganda de la revista Valors que cada mes fem a l'espai Paraules de vida de Catalunya Ràdio (BARRET 3).

Cita 5, Rambla de Catalunya a Barcelona, de nou. Assisteixo com a codirector de la revista Valors (BARRET 3) a una trobada organitzada per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) per explorar les possibilitats de què les revistes facin el salt al camp àudiovisual. Acabo parlant amb el responsable de Comunicàlia, Joan Vila, del documental Cançons a la vora del prop que hem fet també gràcies a la seva col·laboració (BARRET 1).

A banda d'aquestes cites cancel·lo una gravació per portal CatalunyaReligió.cat on col·laboro (barret 4), faig tasques de producció via correu electrònic per a un programa de ràdio que farem aquest estiu a nivell nacional (barret 5) i contacto amb la gent dels informatius de Mataró Ràdio i l'informàtic (barret 6).

És obvi el que em passa. Tinc un excés d'ìnquietuds. Hi ha massa coses que m'agraden. El repte del futur és posar-se límits i saber dir no. Sinó... un cap, sis barrets.

Comentaris

Toni Rodon ha dit…
Joan! Quan vinguis a la UAB, avisa!! Que jo treballo aquí!

Entrades populars