Ivó Oller Quintet posa jazz i elegància a parts iguals*Un centenar de persones van assistir a la presentació en societat del primer disc en solitari del trompetista de Mataró Ivó Oller, que porta per títol Nu Jazz, editat per Quadrant Records. El concert, en el que Ivó Oller es va acompanyar del seu Quintet, va tenir lloc aquest passat divendres, a la sala gran del Foment Mataroní. El recital va estar ple de temes del seu darrer treball, en el que van sorprendre el vitalíssim Tots els matins o temes de membres del quintet, com Last Minute, obra de Marc Sort. Jazz Nu va sonar amb força al Foment, amb un Quintet de primeres espases que van fer de marc musical per al lluïment d'Oller. Un grandiós Ismael Dueñas al piano i un tete a tete permanent amb el saxo tenor i soprano de Marc Sort van donar ales al músic mataroní, que va tenir com a base uns solvents i alliberats Dick Them al contrabaix i Josep "Pinyu" Martí a la bateria. (...) ELOI AYMERICH/JOAN GONZÁLEZ

* Llegeix la crònica sencera i mira'n el vídeo a Diaridelamusica.com.

Comentaris

Anònim ha dit…
During the markup to Edifice Fixedness 2267, the bill proposing online gambling ordinance, contestant Spencer Bachus recurrently referred to an article in the Orlando Sentinel as heralding the incipient dangers of Internet gaming. Bachus said the legal papers bemoaned the decoy Internet cafes posed to children, and argued this meant accepting online casinos means subjecting kids to risk.

Bachus repeated the citation a include of times during the course of the colloquy alongside the House Financial Services Committee, as if he had discovered a strict kernel of episode gaming proponents could not refute nor digest. But the Alabama Republican had either accidentally or on purpose muddied the splash with misleading information.
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Entrades populars