La Fundació Lluís Carulla presentarà el 2 de desembre 'Política i valors' a Mataró

Imatge de presentació d'un dels volums de la col·lecció, Els valors dels catalans. A la imatge l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, titular de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica (ESADE) -col·laboradors de la iniciativa- i el president de la Fundació Carulla, el poeta Carles Duarte.

Sí, Política i valors. Així es titula el darrer volum de la col·lecció sobre valors que acaba d'editar l'Observatori dels Valors de la Fundació Lluís Carulla [web], obra de Daniel Ortiz, i que presentarem el proper 2 de desembre a 2/4 de 8 del vespre a la sala d'actes caixa laietana (Santa Teresa, 63. Mataró). En aquest acte organitzat per la revista Valors juntament amb la Fundació, hi participaran el director de la Fundació Carulla, Carles Duarte, el director de l'Observatori de valors d'aquesta mateixa fundació, Àngel Castiñeira, i l'autor de Politica i Valors Daniel Ortiz. Òbviament des de Valors és un autèntic goig poder col·laborar amb una entitat del prestigi de la Fundació Lluís Carulla així com comptar amb la presència de persones com Carles Duarte, Àngel Castiñeira i Daniel Ortiz.

L’Observatori dels Valors és una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla i la Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica d’ESADE que té com a principals objectius: fer un diagnòstic de la situació present a Catalunya pel que fa als valors (quins són els valors dominants, què està passant amb els valors, quina avaluació en fem), detectar els punts crítics de desacord o controvèrsia en relació amb determinats temes que posen en joc valors i pràctiques, parar atenció als valors emergents i al seu impacte en la societat i contribuir a fer una proposta de valors en alguns dels diversos àmbits de l’esfera pública catalana i apuntar o recomanar línies d’acció per arribar-hi.

Comentaris

Entrades populars