[Cançons a la vora del pop] Aquest dissabte dia 1, estrena del documental i actuació dels grups al nou Auditori de Vic


Tercer tràiler que hem editat del documental, amb la peça que sigilosament interpreta Maria Coma a casa seva, a Gràcia, el dia després de la gran nevada a Catalunya.

Aquest dissabte s'estrena el nou Auditori L'Atlàntida de Vic [notícia] i el Grup Enderrock ha organitzat per a celebrar-ho un acte durant el qual es projectarà el documental Cançons a la vora del Pop, produït per Clack Música! i el propi grup Enderrock, i actuaran quatre dels cinc grups que hi apareixen -Els Amics de les Arts, Maria Coma, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i El Petit de Cal Eril-. Cada grup actuarà durant uns 35 minuts i entre recital i recital s'anirà intercalant el treball dividit en tres trossos per a l'ocasió. Les entrades costen quinze euros i es poden comprar aquí. L'espectacle serà a 2/4 de 10 del vespre però abans, a les set, es farà una projecció del documental tot seguit per aquells que vulguin guadir-ne en aquest format. El documental vull recordar que ha estat possible gràcies a Caixa Laietana, TV3, Comunicàlia, el Consorci Digital Mataró-Maresme, l'Escola Universitària Politècnica, la Xarxa de Cases de la Música de Barcelona i sobretot l'entusiasme de la vintena de persones que l'han fet possible. A tots ells moltes gràcies.

Ens fa molta il·lusió que la "posada de llarg" del documental es faci a Vic, explícitament, perquè tan per l'Eloi Aymerich com jo Vic -el seu Mercat de la Música Viva de Vic- representa un dels primers indrets on vam tastar música a dojo, al carrer, en viu. Música i moltes altres coses, és clar, ara ja fa uns quants anys. Si ens haguessin dit que un dia aniríem precisament a Vic a presentar la nostra contribució a la normalització de la música pop del nostre país, amb el nostre petit gra de sorra, no ens hauríem pas cregut. Per això estem doblement contents: per presentar públicament el documental i per fer-ho en un lloc emblemàtic com és Vic per a nosaltres.

Comentaris

Entrades populars