Joves.tv: joves que parlen de joves amb altres joves



Des de fa gairebé quatre anys, el meu company i soci de Clack Produccions Eloi Aymerich capitaneja una moguda molt interessant, anomenada Joves.tv. Es tracta d'un projecte multiplataforma, com el Diaridelamusica.com [web] també produït per Clack, que en aquest cas té pota televisiva -a Televisió de Mataró/Maresme Digital Televisió, des de fa quatre mesos-, ràdio -a Mataró Ràdio- i web -en aquesta adreça-. Què pretén? Dinamitzar l'àmbit de joves de la ciutat, així de grandiloqüent però també de planer. Fa que una sèrie de joves vagin a buscar altres joves de la ciutat per saber què senten en ser joves. Ni més ni menys. El projecte té molts valors afegits i un d'ells és generar nous comunicadors i periodistes. Així, alguns d'aquells "nens" que van començar anant a Mataró Ràdio un dia a la setmana col·laborant amb Joves.tv ara són professionals dels informatius, com l'Alba Garcia, redactora de l'Informatiu Vespre. El projecte, doncs, s'ha demostrat absolutament vàlid i interessant.

Sobre aquest línies el programa d'aquesta setmana. La descripció que en fa Jorge Heredia, en jorge.tv, és aquesta:

"Durant aquesta setmana Joves.tv llença a l'aire la pregunta "Quines activitats per a joves trobes a faltar a Mataró?" els alumnes de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró ja han comentat quins són aquests actes que li manquen a la nostra ciutat en el Digues la teva!! tot i que la pregunta queda oberta durant tota la setmana.
D'altra banda ja tens disponible l'Agenda Jove on trobaràs totes les activitats més destacades que es realitzaran durant aquest cap de setmana a la ciutat maresmenca com el concert dels Lax'n'Busto o el dels 100 Elephants. A més, l'Infojove d'aquesta setmana parla de la jornada reflexiva organitzada per l'O.N.G Intermón Oxfam "Un dia per l'esperança". Per últim, el Videoclip de la setmana de Los Monos amb Mi teléfono."

Comentaris

Entrades populars